top of page

Naši projekti

neka naša djela govore o nama

Naši svi projekti usmjereni su na dobrobit zajednice te kroz njih specifično djelujemo na određeni problem u društvu.


Svaki je posebno osmišljen i ponosni smo što smo kroz njih uspjeli učiniti razliku! Individualni i kreativni eventi.


Bilo da se radi o našim osobnim projektima ili projektima koje smo osmislili i realizirali za nekog od naših dragih klijenata, ono što je im je svima zajedničko jest da smo se izvrsno zabavili i postigli iznimne rezultate.

Naši projekti: About
IMG_20190601_124341.jpg

Eventi

neka naša djela govore o nama

Razvojem tehnologije, digitalnih alata i medija, event industrija transformira se sve brže. Praćenje trendova, osmišljavanje strategija usmjerenih na klijentove potrebe te intergrirana kreativna i marketinška rješenja presudna su za osmišljavanje i realizaciju uspješnog događanja.

Kroz kreativnu razradu događanja predviđamo strateška, intergirana, iskustva koja stvaraju povezanost između brenda i potrošača bilo da se radi o komercijalnom događanju, organizaciji konferencije, promociji na mjestu prodaje, street promociji ili društveno odgovornom projektu.


Naš je cilj ponuditi vam cjeloviti paket u kojem ćemo preuzeti većinu zadataka, kako biste vi ostali agilni za obavljanje svojih dnevnih poslovnih zadataka. Ukoliko svemu dodamo i naše medije, možemo slobodno reći kako ćete u našem portfelju naći sve što vam je potrebno za uspješno komuniciranje s tržištem!

Naši projekti: About
_DSC5666.jpg

Neke naše priče

Bilo da se želite priključiti i podržati neki od naših postojećih projekata ili želite događanje skrojeno po vašoj mjeri, obratite nam se i naš će kreativan tim osmisliti baš ono što trebate!

Svijet Alpha djece
Zdravlje za stolom
Djeca i kazalište se vole
Putevima knjige
JUHU
Ljetna furka
EKO fest
Doručak je više od obroka
Zdrava mama, sretna beba – konferencija za trudnice i dojilje
Biram zdravlje
Sonnen memories
FUN zona
Posebno smo ponosni što smo tri godine za redom suorganizatori obiteljskog dijela Adventa u Zagrebu.

Naši projekti: Text
bottom of page