top of page
Online i print mediji: About

Naši mediji naš su način da doprinesemo zajednici!


Ciljano oglašavanje

Časopis Osmijeh - besplatan časopis za roditelje.

Web portal Moje dijete, mjesto gdje znanje živi zauvijek!

Osmijeh 28_WEB-1.jpg

Časopis OSMIJEH

besplatan časopis za roditelje

Časopis je nastao kao odgovor na trenutne prilike u društvu kada je neminovno roditeljima ponuditi smjernice u odgoju sasvim nove generacije klinaca – Alpha generacije. S ponosom možemo reći kako se je časopis Osmijeh sa svojim jedinstvenim distributibnim kanalom (dječji vrtići), visokom nakladom (25.000 primjeraka po broju) i vrhunskim suradnicima na raznim poljima, profilirao kao lider u komunikaciji s ciljnom skupinom roditelji i djeca. Ukoliko još napomenemo kako je časopis sasvim besplatan za roditelje, jasno je kako je upravo on pravi izbor za prenošenje vaše informacije!

VRSTA MEDIJA:

besplatan tiskani medij za roditelje

DISTRIBUCIJA:

206 gradskih dječjih vrtića u Zagrebu

ODOBRENJE:

Gradski ured za obrazovanje

NAKLADA PO BROJU:

25.000 primjeraka

GODIŠNJA PERIODIKA PO MJESECIMA:

veljača, travanj, lipanj, rujan, studeni

Časopis Osmijeh projekt je koji nas izuzetno veseli. U njemu je sadržana zahvalnost za sve što imamo, za sve što smo radili do sada i za sve lijepo što nas očekuje. Osmijeh je naš način da barem malo doprinesemo svijetu koji nas okružuje i stvaramo bolji svijet za našu djecu!

moje dijete.jpg

Mnoštvo stručnjaka okupljenih oko časopisa Osmijeh, iz broja u broj, svoje znanje dijeli s brojnim obiteljima, pomažući im tako na zahtjevnom putu roditeljstva.


Kako bi to vrijedno znanje trajno služilo roditeljima bilo je nužno osigurati digitalnu platformu putem koje će naši članci živjeti vječno i educirati nove generacije. Odlučili smo preuzeti web portal za trudnice i roditelje Moje dijete.


Moje dijete etablirani je web portal, jedan je od prvih takve vrste u Hrvatskoj, već dugo poznat i davno prepoznat od strane publike. Moje dijete postoji još od davne 2007. godine, a u naš portfelj ušao je sad već davne 2018. godine.

naslovnice.jpg

Oglasite se u našim medijima

Časopis Osmijeh i www.mojedijete.com

Bilo da se želite digitalno oglašavati na našem portalu Moje dijete ili želite da vaša informacija uđe u domove 25.000 zagrebačkih obitelji kroz časopis Osmijeh, pogledajte prezentaciju i odlučite se ipak za oboje. Uz naše medije nećete požaliti!

Online i print mediji: Services
Online i print mediji: Testimonials

Časopis Osijeh je super, u svakom broju nešto novo naučimo. Članci su poučni i uvjek u skladu sa aktualnom situacijom.

Mirela K.

bottom of page